photo top

The Instant Glass Freezer

Op een warme zomerdag mag een verfrissend drankje niet ontbreken. Een koud biertje, glas wijn of een ijskoude gin-tonic gaat er altijd in. Heerlijk om samen met vrienden te genieten op een zwoele zomeravond.

Tevens voorziet de Freezer de glazen van een unieke bevroren look wat er hip en chic uitziet. Met de Instant Glass Freezer bevries je het glas naar -15 graden Celsius in enkele seconden d.m.v. vloeibaar koolzuur.

De presentatie van het ijskoude glas

Een warme zomeravond, een ijskoude gin-tonic, koud biertje of een mooi glas wijn, heerlijk om samen met vrienden te genieten van de laatste zonnestralen… De Freezer is zeer compact en overal inzetbaar. Met de Instant Glass Freezer presenteert u uw gasten een mooi en heerlijk ijskoud glas.

De IGF: Makkelijk in gebruik

Zijn ontwerp maakt hem geschikt voor elke ruimte en oppervlakte, bovendien dankzij de eenvoudige bediening, is het praktisch en gemakkelijk te gebruiken. U hoeft de IGF alleen maar aan te sluiten op een cilinder vloeibaar koolzuur met stijgbuis van Air Products en hij is klaar voor gebruik. De kosten per cilinder zijn € 30,- ex. btw. De cilinder is goed voor circa 400 ijskoude glazen.

De Instant Glass Freezer zorgt ervoor dat je drankjes ijskoud geserveerd worden. Tevens voorziet de Freezer de glazen van een unieke look: een ijskoud biertje, Gin Tonic, Limoncello, Prosecco, Champagne, wijn, Hugo, cocktails, Aperol of andere specials zijn het lekkerst wanneer ze ijs en ijskoud zijn en ogen.

Technische gegevens:

  • Netto gewicht: 4,300 kg
  • Afmeting: 13 x 27 x 41 cm
  • Batterij: LED AA (1,5) x 2
  • Temperatuur: ruimtes koeler dan 27°C
Instant Glass Freezer

NEW: THE DRY-ICE TUBE 400

Los verkrijgbaar is de Tube 400. Met deze extra Tube maakt u geen 250 gr. maar 400 gr. droogijs.
Vraag ernaar bij uw verkooppunt of agentschap.

The Tube