photo top

The Dry Ice Tube

Bij een gezellig diner, feest of een lekkere coacktail mage een mooie presentatie niet ontbreken. Stoere rookeffecten van droogijs is hier uitermate geschikt voor. Met de Instant Dry Ice Tube kun je a la minute en ter plekke droogijs produceren.

The Tube produceert snel en instant 250 gram droogijs met vloerbaar koolzuur op ieder gewenst moment in ongeveer 100 seconden. De speciale, gepatenteerde oranje tube perst het droogijs tot een solide brok. Deze is makkelijk uit The Tube te halen met de meegeleverde handschoenen en in kleine brokjes te verwerken, om daarna in heet water te dompelen voor het beste rookeffect. Hierbij ontstaat de bekende laaghangende rooknevel.

Droogijs maken wanneer nodig!

The Tube is veilig en eenvoudig in gebruik en op elke plek te monteren aan de wand of bar met de speciale ophangbeugel die is meegeleverd.

Maakt bestellen van droogijs in grotere hoeveelheden overbodig. Geen planning meer voor het maken van droogijs, maar direct en ter plekke droogijs maken.

The Tube: makkelijk in gebruik

Zijn ontwerp maakt hem geschikt voor elke ruimte en op elke plek in uw bedrijf, bovendien dankzij de eenvoudige bediening, is het praktisch en makkelijk te gebruiken. Belangrijk is dat de ruimte goed geventileerd is.

U hoeft The Tube alleen maar aan te sluiten op een cilinder vloeibaar koolzuur met stijgbuis en hij is klaar voor gebruik. De kosten per cilinder zijn tussen de €30,- en €55,- ex. btw. Dit is naar gelang de inhoud van de cilinder. Deze cilinders kunt u bij ons bestellen via mailadres info@icebergcompany.nl. Volg de veilgheidsinstructies voor het gebruiken van droogijs.

In de complete start kit zit:

  • Handschoenen
  • Veiligheidsbril
  • Slang
  • Muurbeugel
  • Tube 250
Benodigheden DryIce

NEW: THE DRY-ICE TUBE 400

Los verkrijgbaar is de Tube 400. Met deze extra Tube maakt u geen 250 gr. maar 400 gr. droogijs.
Vraag ernaar bij uw verkooppunt of agentschap.

The Tube